Mladi

Ruralni razvoj
Mart 29, 2019
Ekologija
Mart 29, 2019

Mladi

✓ 2010. godina, Projekat „Izrada Lokalnog akcionog plana za mlade“ . Partner : Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja . Donator IOM (International Organization for Migration) u saradnji sa Ministarstvom kulture, sporta i medija Crne Gore.

✓ 2010. godina, Projekat „Mostovi prijateljstva“ .  Partner : NVO „NORTHON“ iz Mojkovca .Donator Kancelarija za mlade Crne Gore, Uprava za sport i mlade.

✓ 2010-2011. godina, „Da i selo bude veselo“– u partnerstvu sa NVO „Pravi put“ iz Rožaja, donatori: IOM (Međunarodna organizacija za migracije), Uprava za sport i mlade Crne Gore.

✓ 2010. godina, „Organizovanje izložbe fotografija Prozirni zidovi 2010“– partneri: Opština Pljevlja, Galerija „Vitomir Srbljanovič“ .

✓ 2011. godina, „Snagom mladosti i znanja do izrade loklanih akcionih planova za opštine Šavnik i Plužine“ – partneri: Opština Plužine i Opština Šavnik, Donator: Uprava za sport i mlade.

✓ 2011. godina, „Multimedijalni fest“ – partner: NVO „Multimedija“ iz Pljevalja. Donator: Uprava za sport i mlade .

✓ 2012.godine, „Imaš šansu – učestvuj u životu društva“. Donator : Fond za aktivno građanstvo (FAKT).

✓ 2012. II Multimedijalni fest. Donator: Opština Pljevlja.

✓ 2013. III Multimedijalni fest. Donator: Opština Pljevlja.

✓ 2014. IV Regionalni Multimedijalni fest. Donator: FAKT (Fond za aktivno gradjanstvo), Opština Pljevlja.

✓ 2014. Osnivanje Omladinskog kluba u Pljevljima. Donator: FAKT (Fond za aktivno gradjanstvo). Partner: Uprava za mlade i sport Crne Gore i opština Pljevlja.

✓ 2014. Mladi su zakon. Donator: FAKT (Fond za aktivno gradjanstvo). Partner: Uprava za mlade i sport Crne Gore.

✓ 2014. Osnivanje Omladinskog kluba u Pljevljima. Donator: FAKT (Fond za aktivno gradjanstvo). Partner: Uprava za mlade i sport Crne Gore i opština Pljevlja.

✓ 2016. Organizovanje Multimedijalnog festa za mlade na nacionalnom nivou. Donator: FAKT (Fond za aktivno gradjanstvo), Uprava za mlade i sport Crne Gore i Opština Pljevlja.

✓ 2017. Podrška i promocija programskih aktivnosti Omladinskog kluba u Pljevljima. Partneri : Sekretarijatom za društvene djelatnosti opštine Pljevlja i Omladinskim klubom. Donator : Ministarstvo sporta Crne Gore.

✓ 2017. Kako smanjiti korupciju na lokalnnom nivou ? Partnerstvo sa NU “Informativni centar –Pljevlja. Donatori : Centra za građansko obrazovanje (CGO), u saradnji sa NVO “Bonum” iz Pljevalja, NVO Inkubator iz Kotora i NVO Centar za istraživačko novinarstvo (CIN) iz Podgorice, a finansira ga Evropska unija.

✓ 2018. Osnaživanje rada Omladinskog kluba i omladinskih organizacija kroz subgranting za realizaciju LPAM-a Opštine Pljevlja. Donator : Ministarstvo sporta Crne Gore.

✓ 2019. VII Multimedijalni festival. Partner: Informativni centar Pljevlja. Donator: Ministarstvo kulture Crne Gore.